søndag 20. september 2009

sorg

Trine ser med mistro ned på mobilen. De tre enkle ordene som hver for seg er vanlige ord, men som til sammenblir verdens styggeste setning. "Det er slutt" Meldingen startet slik, videre har hun ikke fått seg selv til å lese. hun driter i om det er nærmere en time siden meldingen tikket inn fra "Pusen <3" hun vil ikke lese mer, om hun leser resten blir det mer virkelig, da er det slutt.

Tårene renner nedover kinnene, det begynte med en, etterhvert ble de flere. Hun bryr seg ikke med å tørke dem, at noen kan se henne gir hun blanke i, hun får lov til å være trist. Hun stirrer på tegnestiften i veggen, hvor bildet av dem hang. Hun skjønner ikke, de skulle jo være sammen for alltid? De skulle gifte seg, få barn og starte en familie sammen, med alt som hører til. De hadde tilbragt mang en kveld i sofaen og planlagt livet de skulle leve SAMMEN. Hun lener seg mot veggen.

På tv går det ingenting bra, radioen er full av trist musikk og nærmeste lesbare bok er schindlers liste "FAEN!" Hun roper med all makt hun klarer å lokalisere fra lungene. Følelsene hun blir fylt av er mange og motstridende, hun har lyst til å legge seg og sette livet på vent til kjærlighetssorgen er over, samtidig har hun absolutt ikke lyst til å tenke på hva som faktisk har skjedd og heller vaske leiligheten. Hun er tom, og blir bare sittende og glo i veggen.

Den natten får hun ikke sove, i stedet pakker hun alt hun eier inn i bilen og bare drar. Leiligheten de deler delte ser plutselig veldig tom ut, hun lukker døren og drar.


Roger angrer med en gang han har sendt den. Han stirrer ned på skjermen, venter på et svar. Det kommer aldri. Han har så lyst til å dra tilbake til leiligheten de deler og be på sine knær om at hun tar ham tilbake. "Jeg angrer allerede, ta meg tilbake?" Han skriver meldingen, men får seg ikke helt til å sende den.. Det at han ikke har lappen og i tillegg er på ferie med familien langt unna gjør ikke saken lettere. Heldigvis skal de hjem i morgen.

Den natten får han ikke sove, han ligger bare å vrir seg. sakene er allerede pakket og han klarer ikke vente med å komme seg hjem. Bilturen hjem går så utrolig tregt, han klarer ikke vente!

Da han endelig kommer hjem er hun allerede borte..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar